6.7.09

NOVADORS 2009. Itineraris didàctics

Enguany, com ja estem fen des de fa uns anys, vam assistir al Fòrum de Novadors, i com ja heu pogut veure en els posts anteriors, el nostre departament va fer dues comunicacions, ací vos deixe amb el video de la Comuicació "Itineraris didàctics presentada per Marisa Falcó i Esperança Moliner.

No vull deixar passar l'ocasió sense remarcar que m'han paregut unes jornades molt interessants, començant per la conferència inaugural " Peluqueros vs estilistas" , de Fernando García Páez (boníssima) i acabant per les diferents comunicacions i demostracions.
En la meua opinió, no ha hagut color entre aquestes jornades i les que vaig anar de La Nucia i la de Gandia. Aquestes de Castelló s'apropen molt més a les necessitats , i al dia a dia en què estem vivint els de Primària i Secundària; i no com en les anteriors en les que les "floretes entre els polítics" , i unes conferències bastant apartades de la realitat escolar, aiguaven bastant l'esperit dels Novadors.

Itineraris_Novadors-09 from Rafa Mollà on Vimeo.

1.7.09

Comunicació en Novadors sobre l'ús del Bloc de l'alumne

Demà anem a presentar una comunicació en Novadors en la que intentarem donar a conèixer la nostra experiència en la utilització del Bloc dels alumnes, Camp de Margarides, com una eina d'important valor en el procés d'aprenentatge.

ITINERARIS DIDÀCTICS A L´IES POLITÈCNIC(UTILITZACIÓ DE GOOGLE MAPS)

Demà fem la nostra comunicació en Novadors sobre itineraris didàctics utilitzant l´eina Google Maps.

En aquesta xarrada presentem les nostres propostes d´itineraris en dos Paratges naturals:

- Un al nord del Parc Natural de la Serra d´Irta, aquest el vam realitzar amb els alumnes de 2n ESO.

- I l´altre al Riu Millars, des de la zona del Termet de Vila-reals fins la desembocadura, realitzada amb les alumnes de 1r ESO

També vam fer un itinerari urbà sobre roques, minerals i espècies botàniques que es troben al voltant dels nostre institut. Aquest el van realitzar amb els alumnes de
3r ES0 amb l´assignatura de Laboratori de Biologia-geologia.

Finalment aquestos mapes els podeu vore en les nostres wikis i blog. Tota la informació és troba en la nostra comunicació:

a