26.3.16

JORNADES CULTURALS 2016

Aquest post és còpia del penjat a "Un Camp de Margarides"
Com ja va sent tradició,  les Jornades Culturals al nostre Centre han tingut lloc en els primers dies de la Setmana Santa; i com sempre, els nostre Departament ha participat portant a terme algunes activitats.
Les activitats que vam preparar van ser " Descobreix el Món Microscòpic" mitjançant la qual els alumnes de 1er ESO es van endinsar en l'observació de teixits, organismes microscòpics, molses, líquens,... i també dintre de l'univers inacabable de les "Arenes de Pepe". 

La segona activitat va consistir en el "Concurs de Roques i Minerals" amb una participació molt elevada, i en la que els alumnes de 1er i 2n de l'ESO  van treure a relluir els seus coneixements en la matèria

La tercera activitat va consistir en una "Xerrada.-Col·loqui: Eixides professionals", adreçada als alumnes de 1er i 2n de Batxillerat de Ciències.Amb la presència de cinc exalumnes de l'institut es va parlar de diferents temes relacionats amb les eixides acadèmiques post-Politècnic; dificultats en determinades assignatures, perspectives laborals, necessitat de domini de diferents idiomes, tria d'assignatures optatives a 1er i 2n de batxillerat,... Ha sigut la primera vegada que l'hem portat a terme, i vista la gran acollida obtinguda, la pensem repetir en els propers anys.
El nostre Departament està molt content amb la participació de l'alumnat, i vol agrair també la presència dels exalumnes en el Col·loqui.

A continuació deixe dos vídeos mitjançant els quals es pot veure un resum d'algunes activitats realitzades.