27.4.09

II VOLTA A PEU PER LA MARJAL DE CASTELLO


Ahir dissabte 25 d'abril es va realitzar la II volta a peu per les marjals de Castelló. L'eixida va ser des de la plaça Major.
La volta a peu a les marjals ens va portar pel camí d'En Riera al riu Sec, i des d' allí pel camí de la Donació al camí la Mota i al camí de la Fileta.
Després creuant el camí la Plana, al camí Bomboí. D'allí per la Fileta i la Donació al parc del Meridià, on varem esmorcar.
Per concloure l'itinerari, pel mateix camí de la Donació arribarem al camí de l'Ullal de la Comare i d'alli pel camí Taxida a Castelló.

L'itinerari va ser molt interessant i profitós. Remarcar com a llocs on les marjals encara estan com estaven abans, les marjals del camí Bomboi i les del camí de l'Ullal de la Comare.

Es va formar un nombrós grup de persones interessades en les marjals i que varem gaudir d'aquest indret tant a prop de nosaltres i a la vegada tant desconegut per a molts.

Animar a l'associació d'Amics de la marjal de Castelló a continuar promovent i realitzant accions d'aquest tipus , en la que a mes de conèixer les marjals pots gaudir de conèixer a d'altres persones també interessades i interessants.

1 comentario:

Rafa Mollà dijo...

Cobsidere que pot ser una bona ruta per a treballar amb els alumnes els propers anys