2.7.08

Jubilació de la companya Encarna


Hui hem fet l’acomiadament de la nostra companya Encarna Angel, s’ha jubilat!.

Per a ella, han anat transcorreguent un any rere l’altre fins 40 anys de dedicació a açò que nosaltres diem l’ensenyament, i ella diu fer escola. Hui en el dinar que hem tingut amb ella tots els membres del Departament li he pogut traure un poc el que ha sigut el seu pas per l’escola.

Va començar allà pel 1968 amb una substitució a Mascarell (Nules), per a passar després a Catalunya, on va estar una pila d’anys. D’allí ja va vindre cap a Castelló capital, passant prèviament per Almassora. Ja en la capital va fer escola al Col·legi “Ejercito”, i va acabar ací al nostre centre.Han sigut huit els cursos que hem compartit amb ella, i només tinc que paraules d’agraïment.

Els qui coneixem Encarna, sabem com és de treballadora; encara no li parlaves d’alguna cosa que s’havia de fer: programacions, ACIS, preparar exàmens, exercicis, etc. li faltava temps per posar-se en marxa i fer-ho. Tenia molt clares les seues idees sobre l’ensenyament, i les portava endavant.

El que si que puc dir d’Encarna és que tant amb nosaltres els companys, com amb els alumnes, com amb els pares, sempre anava, va i anirà amb la veritat per davant, de manera clara, directa, i a vegades dura. Podies estar d’acord o no amb els seus principis o idees, però sabies que al teu costat sempre tenies una bona companya.

Gràcies en nom meu, i de tota la resta de companys del Dep. de Bio-Geo.

No hay comentarios: