20.9.08

La Noche Temática. Clima:Alarma global


El programa de La Noche Temàtica de hui dissabte 20 de setembre té un títol que de per si ja ho diu tot. Mitjançant 3 documentals intenta tractar 3 punts molt importants com són:
Mitjançant el primer documental: "Reciclar para sobrevivir" es parla de la necessitat de que la industria siga cada vegada menys contaminant, i que al mateix temps siga capaç d'absorbir les deixalles que produeix, i a ser possible reciclar-les.
Mitjançant el segon: "2050, Un futuro incierto", s'aborden els canvis que s'estan produint a una gran velocitat a nivell d'escalfament de l'atmosfera, desertització,...
I a través de "Refugiados del Planeta Azul " intenten donar una explicació de l'increment de desastres naturals que s'estan produint a escala planetària, i que comporten cada vegada més l'aparició de més refugiats "ambientals"
Potser siga molt interessant per a treballar enassignatures com Ciències per al Món Contemporani, Ciències de la Terra i Medi Ambient.
De l'hora prevista, com passa quasi sempre amb la 2 de TVE, és bastant aleatòria ja que en la propia web de la cadena, en uns llocs diu a les 23'45, mentre que en altres diu a les 00'30.

No hay comentarios: