13.4.10

Setmana cultural

El Departament de Biologia i Geologia de L'IES Politècnic ha realitzat diverses activitats els dies 29,30 i 31 de Març participant en la setmana cultural.
Entre elles destaquem les ja tradicionals observacions al microscopi i lupa realitzades pels alumnes de 1r d'ESO. L'objectiu d'aquesta activitat és introduir a l'alumnat de 1r d'ESO a l'utilització de la lupa i el microsopi a més de recolçar de manera visual alguns dels conceptes tractats durant el curs, com són els grups principals dels regne vegetal, insectes, apèndixs d'artròpodes, morfologia vegetal,sediments (arenes de la col·leccó de Pepe Gomis,etc. )
Aquest curs també hem organitzat una exposició-concurs d'identificació de minerals i roques i un concurs de cartells amb temàtica ambiental obert per a tot el alumnat, com també la medició de la pressió arteria, altura i pes als alumnes de 2n d'ESO.
Ací podeu vore algunes fotografies d'aquestes activitats.

Alumnes de 1r F en el laboratori de Biologia i Geologia

Alumnes de 2nF participant en el concurs de roques i minerals

1 comentario:

C Sampedro dijo...

Aprofite el blog per incidir en la injusta qualificació de 12 punts que vaig rebre per la meua participació al concurs...a més a més, no conforme amb llevar-me 10 punts, Pepe m'acusa de trampós, quan vaig participar en les mateixes condicions que els alumnes. en definitiva, com es sol dir, aparte de muerto apaleao. Impugnació del concurs ja!!!