21.1.16

DE PRÀCTIQUES AL GRAU EN ENGINYERIA ALIMENTÀRIA

* Aquest post  és còpia del publicat al Blog de l'alumnat "Un camp de Margarides"
Ahir vam anar de Pràctiques al Grau en Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural de l'UJI; i la veritat és que ens va anar molt bé.

Es tracta d'una visita al Grau que consta d'una Xerrada introductòria on s'explica més o menys les principals: necessitat  d'aquesta especialitat en el Món actual i futur, línies d'investigació que estan portant a terme, eixides professionals..., i una sèrie de 5 Activitats Pràctiques guiades  que permeten als nostres alumnes fer-se una certa idea del que es poden trobar en el cas que el proper any decidisquen escollir aquesta eixida acadèmica.
Tant els alumnes com jo personalment vam acabar molt contents amb les diferents activitats realitzades, i han servit per a que algun que altre tinga ja decidit cursar el Grau el proper curs.
No vull deixar passar l'ocasió de comentar que tradicionalment anem aportant any rere any a aquesta Enginyeria  alumnes que es troben molt a gust  tant cursant-la, com en la seua vida laboral diària.

A continuació vos deixe una presen tació amb els resultats de la valoració que han fet els alumnes de l'activitat i un video resum