17.3.08

Las Ciencias Naturales ocupan el vestíbulo del centro

Este año el tema de las Jornadas de Actividades Alternativas del centro ha sido la Ciencia.
Con motivo de estas jornadas y gracias a la colaboración del Museo de Ciencias Naturales de Onda hemos podido montar una pequeña exposición de Historia Natural que ha contribuido, con otras exposiciones, a ambientar las jornadas en nuestro centro.



Esqueletos de pájaros y peces, escarabajos y arañas, un ornitorrinco o la vértebra de una ballena han llamado la atención de alumnos, profesores y todo el que ha pasado por allí.
Nuestro más sincero agradecimiento al Director del Museo de Ciencias Naturales de Onda, Luis Torres.

3 comentarios:

Rafa Mollà dijo...

El nostre Departament no té pràcticament exemplars per a poder fer una exposició de l'estil que hem portat a terme, per això ens ha sigut imprescindible el préstec que ens han realitzat de manera desinteressada tant el Museu el Carmen d'Onda amb el seu director Luis Torres, així com l'Associació de bonsais de Castelló; i per això els vull agraïr el detall tan bonic que han tingut amb nosaltres.

Marta dijo...

Em suscric plenament a l'agraïment, que s'ha de dirigir també a tot el departament de Biologia i Geologia. Heu fet una feina magnífica que ens ha permès a tots aprendre una mica més sobre ciències naturals.

Moltes gràcies!!

Paco Rambla dijo...

També, vull manifestar l'agraïment al Museu de Ciències Naturals El Carmen d'Onda i en particular al seu director, per la col.laboració desinteressada i que des de un primer moment, va manifestar en col.laborar amb la cessió de exemplars i col·leccions a l'inicitiva del nostre centre, de realitzar unes jornades sobre Les Ciències.