6.4.08

Visita a l'Hospital General. 2008

El divendres 4 d’abril,els alumnes de Biologia Humana del nostre centre vam estar de visita a l’Hospital General de Castelló realitzant de manera conjunta amb alumnes també de Biologia Humana de dos centres més, l’IES V. Castell, i l’IES Sos Baynat. Aquesta visita forma part de les III- JORNADES DE PORTES OBERTES que organitza la Direcció d’Infermeria del dit hospital.

L’any passat ja vam anar, i ens va agradar molt, i enguany, pels comentaris que hem tingut amb els alumnes també tant o més encara.

La visita va començar amb una xarla- col·loqui en la que va intervindre a manera de presentació la Directora d’Inferemeria de l’Hospital, Ana Giménez, i a continuació van anar parlant diferents infermeres, fisioterapeutes, metge, de l’important treball que porten a terme el col·lectiu de personal sanitari del centre, ressaltant per damunt de tot l’important component humà, de tracte humà amb tota aquella persona que per un motiu o altre entra a l’hospital. Es va establir un bon ambient, que va permetre un diàleg fluid entre tots els participants, que va possibilitar parlar de les matèries que s’estudien en les diferents carreres, de les notes que es necessiten per poder accedir a elles, del treball diari, de les dificultats-facilitats per a treballar en acabar els estudis, i sobretot, remarcant la importància que té el fet de triar la carrera perquè realment t’agrada, i no perquè estan de moda les sèries de TV, o perquè hi ha actualment molta “eixida” en tal o qual carrera, etc.

Després vam realitzar un recorregut per alguns serveis de l’hospital, a fi de conèixer de manera més directa el treball diari que porten a terme els diferents professionals de la salut.

Nota: normalment als videos els pose una música de fons, però en aquest cas amb la finalitat de que us doneu compte de la delicadesa i carinyo que es nota en cada moment que t'expliquen qualsevol cosa, he considerat oportú deixar-ho sense quan estan parlant les responsables de la visita.

Vam eixir de l'Hospitat sabent que si arriba el de fer ús d'ell, a ben segur que estarem en bones mans.

A continuació podem veure a mena de resum un xicotet video de la visita





Visita a l'Hospital 2008 from Rafa Mollà on Vimeo.

No hay comentarios: