25.4.08

Programes de la 2 de TVE: REDES i tres14

La setmana passada va començar la nova temporada del programa REDES de Punset, en concret va ser el nº 449 i en el que es va parlar del canvis en les connexions entre les neurones, i com les diferents vivències que anem tenint, van canviant les pròpies conexions entre elles.
La web de Redes a TVE, encara no funciona, i amés diu que comença el programa a les 3 de la matinada dels diumenges. No és veritat, i sol ser vora la 1 però depenent si hi ha programa de moto GP; per tant no ens pots refiar massa.
Però en entrar a la web de TVE vaig descobrir un programa que com que el fan el diumenge a les 8 de la vesprada, ni sabia que existia. Vaig entra a la web que té i em vaig donar compte de que és molt interessant. Es un programa divulgatiu en el que podem trobar coses molt interessants per a nosaltres i per a treballar amb els alumnes, i a més a més té els videos dels diferents apartats en que es divideix el programa, de manera que ja els tens trocejadets i els pots baixar en realplayer. Estan posats els programes que ja s'han fet, crec que des del principi, i la veritat és que no estan mal; no tot és aprofitable però.....
Passeu i ja direu.

No hay comentarios: