14.5.09

Entrega de Premis Olimpiades 2009

Ahir dia 13 de maig es van lliurar els premis als guanyadors de les Olimpíades Locals de Biologia, Física i Química, Matemàtiques i Economia. L'acte va tindre lloc a la Sala de Graus de la Facultat de Jurídiques de la UJI.
I allí vam anar Pepe Gomis i jo com a representants del IES Politècnic, i com a professors de Biologia de la nostra alumna Mª Jesús Puente Luján, que va quedar com a segona classificada en l'Olimpíada de Biologia, fase local.
Tant el nostre Departament, com tot el Claustre del Centre ens sentim orgullosos tant d'aquest resultat com també dels resultats obtinguts per la resta d'alumnes que es van presentar a l'Olimpiada: Teodora Nicolescu, Paz Aranega i Aida Sánchez.
Com deia abans, es va fer entrega de tots els premis en presència de la Vicerectora d'estudiants de la UJI, Leonor Lapeña, representants de la política, empresa, representant del consell de l'estudiantat de la UJI (Paula Roig, exalumna nostra), i a continuació he deixat un video en el que he intentat resumir el que va ser l'acte. No he volgut tallar les paraules del professor Antoni Gil Trilles, perquè crec que resumixen el sentir dels que allí estàvem: alumnes, professors, familiars ...com és el fet que estàvem davant d'uns alumnes molt brillants i amb capacitat de sacrifici, qualitats que desgraciadament van a menys en els temps que corren.
Gràcies i enhorabona a tots els premiats i a tots aquells que han fet possible aquestes Olimpíades

*La bateria de la càmera no donava per a més, i no vaig poder "pillar" l'entrega del guardó a tots els alumnes (ho sento), però almenys en la foto si que estan tots.

Premis Olimpiades 2009 from Rafa Mollà on Vimeo.

4 comentarios:

Paula Roig dijo...

Hola Rafa, y a todos los profesores del Politecnico.

Me alegré mucho verte!! El video está muy bien, aunque salgo demasiado!!jiji

Aquí dejó el enlace de la uji dodne están todas las fotos que hizo el fotografo por si no lo habías visto.

http://www.uji.es/noticies/foto/num&id_a=17024289

Un saludo a todos

Paula Roig dijo...

Hola Rafa, y todos los profesores del Politecnico.

Me alegró mucho verte. El video está muy bien, pero salgo demasiado.

Aquí te dejo el enlace a la web de la uji donde están las fotos que hizo el fotografo, por si no las habías visto.

http://www.uji.es/noticies/foto/num&id_a=17024289

Un saludo a todos.

Rafa Mollà dijo...

Gràcies a tu Paula. Jo també vaig tindre molta alegria de veure't. Sempre m'agrada veure antics alumnes, i confirmar que els va bé.
I tranqui, que el que isques bastant, està fet amb "premeditació i alevosia"

maria jesus dijo...

Rafa acabe de veure el video ! ha quedat wapo wapo jajaj bueno que moltes gracies a tu per fer que ens presentarem a les olimpiades, que ens va costar decidirnos y que ara estic molt contenta de haber anat! Bueno ja s'acaba el curs així que aquest serà un bon record dins de tot aquest horrorífic any ! jeje !

gracies, vaig a vore les fotoss !