2.5.09

Jardí Botànic de València


El dijous 30 d'abril el 1r de batxillerat científic es va traslladar a València per visitar el Jardí Botànic i el Museu Valencià d’Història Natural. Aquest últim és menut, però bonic, es veu bé en una hora i l’entrada és gratuïta. Conté dues col·leccions, la malacològica Siro de Fez, formada per centenars de conquilles de mol·luscos de tot el món i l’entomològica de Torres Salas, constituïda per nombrosos i vistosos insectes, especialment papallones, i algun aràcnid de grans dimensions. També es pot observar un eixam d’abelles en plena activitat.
La visita principal era al Jardí Botànic on havíem concertat una visita guiada i una activitat de laboratori. En l’itinerari, la monitora ens va fer observar alguns arbres espectaculars, com l’antiquíssim Ginkgo, plantes carnívores, desenes de cactus i altres adaptacions a diferents entorns.
Al laboratori, havíem escollit el tema “Plantes medicinals: Aloe vera” i no va defraudar: cada alumne va eixir amb un potet de crema (fabricada per ell) d'esta miraculosa planta que repara ferides, regenera la pell, és bactericida, antiinflamatòria, ... fins i tot nutritiva. I pots tindre-la a casa fàcilment.
Pots veure les fotos en Botànic 2009.

2 comentarios:

Rafa Mollà dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Rafa Mollà dijo...

La veritat és que sempre que hem realitzat esta eixida hem eixit satisfets tant els alumnes com els professors