30.5.07

El pinar negral. Gestió i valorització de tres hàbitats de l'alta muntanya en la Comunitat Valenciana


Hoy se ha presentado la Unidad Didáctica titulada :
El pinar negral. Gestió i valorització de tres hàbitats de l'alta muntanya en la Comunitat Valenciana.
Si te interesa el tema no dejes de contactar con la asesoría de Educación Ambiental del CEFIRE de Castellón.

Un material muy recomendable que recoge las actividades propuestas por muchos compañeros y compañeras de diferentes centros educativos y desde diferentes áreas.

Enhorabuena a todos/as los que han participado en el proyecto (interdisciplinar de verdad)

2 comentarios:

Ignasi i Pilar dijo...

També volem donar la nostra enhorabona als companys que han presentat avui aquest treball. Com comentes és molt interessant i també ens ha agradat el que es treballe des de diferents disciplines.
Felicitacions a tots!

Rafa Mollà dijo...

Jo també vull donar l'enhorabona a tots els que han treballat en el projecte, però vist el gran treball que han realitzat, i a més a més com quasi sempre a canvi de la bona voluntat, el gran interés i l'amor que li tenen al noste entorn.
A mi em sembla que ja són massa les vegades en que l'administració, caixes, bancs, altres entitats,etc juguen amb nosaltres.El treball realitzat no és "moco de pavo" i pense qui si hi havia diners per a portar a terme part del programa :la publicació, altres materials, etc i no per a els qui han currat, doncs s'hauria de remenar cel i terra per a buscar-ne més:busquem en editorials, bublicitat,etc; que per a altres menesters, si que no hi ha problemes de cap tipus i les despeses corren a mansalva.
Al final aconseguiran que companys com els implicats en aquest treball diguen ja està bé. O no.