10.5.07

De visita per València amb el 1r de Batxillerat

Aquest dimecres passat la Professora Marisa i jo vam acompanyar els alumnes de 1r de Batxillerat científic al Jardí Botànic i al Museu Valencià d'Història Natural.
La visita l'hem valorat molt positivament, ja que ens ha servit per a completar els coneixements teòrics que estem treballant a classe.
La visita al Jardí Botànic ha consistit en realitzar en certa manera el camí recorregut per les plantes en la seua colonització del medi terrestre.
Hem començat amb un taller en el que els alumnes han pogut repassar alguns conceptes dels Briòfits i Pteridòfits amb explicacions teòriques i pràctiques breus i concises per part del monitor. Després ja hem realitzat un recorregut pel Jardí passant des dels Pteridòfits, Gimnospermes, i hem acabat am les Angiospermes. No s'ha fet pesat, i ha servit per a tindre una visió global del Regne Vegetal.
Hem completat la ruta per València amb la visita al Museu Valencià d'Història Natural, on en aquesta ocasió només hem pogut realitzar una observació de les col·leccions d'Entomologia i de Mol·lucs. Val la pena visitar aquesta instal·lació ja que hi ha exemplars de pràcticament tots els Continents i Oceans.
Els alumnes realitzaran uns treballs sobre l'eixida que ja publicarem o bé ací o bé en el blog dels alumnes: Camp de Margarides.
Vos tindrem informats.
Jardí Botànic-07Botanic
Uploaded by rafamolla

No hay comentarios: