30.3.09

LA WIKI DE LA MARJAL DE CASTELLO




La wiki sobre la marjal de Castelló es una altra iniciativa del departament de Biologia-Geologia del nostre centre per tindre un altre espai com a eina educativa en la web on presentar, recollir i proposar activitats , materials, itineraris didàctics i documentació en general sobre aquest espai, tant pròxim a Castelló i al mateix temps desconegut tant per als alumnes, per a molts de nosaltres.

Son diferents llocs, itineraris als que podem accedir amb facilitat i que ens poden sorprendre en qualsevol moment , ja que es un ecosistema que compta amb gran varietat de representants tant en fauna com en flora. També es un dels ecosistemes més amenaçat, ja que com espai està cada dia més reduït al temps que està contínuament interferit per les activitats humanes: dessecació, construccions, introducció d'espècies noves,...

La wiki sobre LA MARJAL s'ha dissenyat com les altres wikis del Departament, cal recordar les anteriors , començades els dos cursos anteriors: La Renegà, el riu Millars, la serra d' Irta, el Desert de les Palmes. I com les altres servirà entre altres objectius per poder recollir els treballs dels alumnes, i també com a proposta col.laborativa entre professors interessats en aquesta temàtica.

1 comentario:

Rafa Mollà dijo...

Una molt bona iniciativa que podrem anar completant al llarr de les diferents eixides que realitzarem.
Animeu-se tots aquells que esteu interessats.