3.3.09

Olimpiada de Biologia


Este dissabte passat, 4 alumnes nostres es van presentar a l'Olimpiada de Biologia 2009.
Enguany les preguntes de tipus test, en la meua opinió, i en la de la resta de professors que vam anar, han sigut més difícils, i algunes, amb una redacció que mareja més que altra cosa.La part del text, si que estava bastant "cantada", i l'esperada pregunta sobre Darwin no va fallar. Ací deixe l'examen.

Veig complicat que aquesta cita vaja a més cada any, jo diria que va a menys. Cada any la fan més prompte; van començar fa uns anys en abril, i ara ja es fa a febrer. Els responsables diuen que és l'única possibilitat per poder després continuar amb l'Olimpiada Nacional, però la realitat és que els professors i els alumnes anem agobiats amb el temari de segon de Biologia, amb pràcticament sense temps de poder repassar la Biologia de primer, i sobretot els alumnes amb una gran quantitat d'exàmens de la segona avaluació .
En fi, des d'ací gràcies a les alumnes Paz, Teo, Aida i Mª Jesús per deixar-se convencer per part de Pepe i de meua, i dedicar-se a "perdre" unes hores en preparar l'examen. Sempre podem dir també, que alguna cosa positiva es pot traure: més bona preparació i més experiènciaper a les proves de la PAU.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Lo cierto es que fue muy precipitado el tema este de la olimpiada, pero creo que no me arrepiento de haberme presentado. Si que ibamos bastante apuradas porque justamente la semana de la olimpiada teníamos bastantes examenes. En fin, no perdimos nada tampoco por ir allí aunque hay que decir que gran parte de las preguntas estaban muy rebuscadas.
No se puede negar que fue y es una experiencia más y que además de todo, el viernes vimos los temas de metabolismo que aunque se quedaron un poco colgando del hilo, eso que tenemos adelantado.

Aida Sánchez