26.1.07

Donació de sang a l'IES POLITÈCNIC

Tal i com vam anunciar dies enrere, durant els dimecres 24 per la tarde i el dijous 25 va estar al nostre Institut una Unitat de Donació de Sang per tal que aquells/es alumnes de 18 anys o més, i tots els professors i professores que estigueren interessats, tingueren la oportunitat de demostrar la seua solidaritat. Tal i com ens deia la Directora del Centre de Transfusió de Castelló, la doctora Maria Guinot, en una recent visita al seu centre:" hi ha una quantitat enorme d’actuacions mèdiques que requereixen de la utilització de sang, i a hores d’ara, encara no hi ha al mercat cap producte que puga substituir amb eficàcia la sang. Per tant és imprescindible la col•laboració ciutadana".
El nostre Institut, tal i com vam dir en un anterior post, ens hem caracteritzat per donar mostres d’una gran solidaritat , i aquest any no ha pogut ser menys; entre els dos dies s'han realitzat 83 extraccions de sang.

Però, i que passa desprès amb la sang una vegada recollida?. Quins processos se li apliquen fins que passa a un receptor? On i com s’emmagatzema?. Són preguntes que esperem us siguen contestades o aclarides en el proper post que penjarem

No hay comentarios: