25.1.08

Donació de sang

Ahir, al llarg de tot el dia va estar a l'Institut una unitat mòbil del Centre de transfusió de sang. Durant el dia anterior Ros Mari Ballester, coordinadora del Centre de Transfusió va estar donant una sèrie de xerrades als alumnes per a concienciar-los de la necessitat de donar sang ja que les necessitats de sang a la nostra província van augmentant any rere any. I la veritat és que la resposta ha estat com tots els anys molt positiva: entre profesors i alumnes van haver 84 propostes, de les quals, es van quedar al final en 79 extraccions reals.
Respecte a les donacions de l'any passat, que en van ser 84, ha disminuit, però ha sigut perquè per un "despiste" nostre, no vam tindre en compte que precisament ahir, els alumnes de batxillerat i un grup d'automoció no es trobarien al centre perquè estaven de visita a la UJI i i a Xest respectivament. Intentarem que en la propera visita no ens passe aquesta descoordinació.
Si voleu saber més sobre els passos que se segueixen a la sang una vegada s'ha fet l'extracció, podeu picar en el següent document en PDF eelaborat per alumnes de 2n de Batxillerat en l'assignatura de Biologia Humana, o també podeu mirar els videos que vam realitzar durant la visita al centre de transfusió d' enguany Video 1 i video 2
Aquí a sota us deixe unes fotos de la donació d'ahir al Centre.
Donació de Sang al Politècnic Gener 2008

No hay comentarios: