24.1.08

Rotífers

Continuant amb la línia d’observació dels microorganismes que anem trobant en l’aigua que ens porten els alumnes per a pràctiques de laboratori, ací us mostrem un video en el que vorem Rotífers.

La peculiaritat més significativa d’aquests animals és la presència d’una/unes corona/es formada per cilis que en moure’s creen un corrent en l’aigua que provoca que tot allò que està al voltant de l’animal siga capturat.

Hi ha bastant informació sobre Rotífers en la xarxa, però a continuació us deixe la que a mi almenys més m’ha agradat; dues adreces de webs en francés que estan molt bé, i una sèrie de videos que estan penjats a Youtube.

Com en l’anterior ocasió, si el nom que he posat als animals que apareixen al video no són correctes, o en altres que ixen, i no posat el nom, vosaltres el sabeu, ho podeu afegir amb algun comentari

* He penjat el video en Vimeo perquè crec que te més qualitat que Youtube, però Sergio em comenta que no el veu amb Fifefox. Per aquells que no el poden veure, en aquest hiperenllaç a Youtube el podeu veure també
Rotifers. from Rafa Mollà on Vimeo.

3 comentarios:

Sergio Mestre dijo...

Una banda sonora muy cinematográfica. No he podido visulaizar el vídeo en Firefox

Rafa Mollà dijo...

Pues yo tambien utilizo firefox y no tengo problemas

Anónimo dijo...

Las imágenes muy bonitas, la música impresionante. Los comentarios sobre la imagen muy acrtados. Enhorabuena.Adelante